Cultureel Podium

De Ruïnekerk is bij uitstek geschikt als cultureel podium.  De historische locatie biedt een sfeervolle ambiance voor gastproducties. Zonder twijfel is het een van de meest unieke en bijzondere podia in de wijde omgeving.

De Ruïnekerk staat bekend om haar sublieme akoestiek. Musici, zangers, artiesten en impresariaten zijn altijd zeer lovend over de akoestiek en entourage. Menig muziekliefhebber heeft de Ruïnekerk in haar hart gesloten en artiesten komen graag terug.

Er kan een podium worden gebruikt, zowel aan de voorzijde (standaard) als in het midden van de zaal (op verzoek) voor een meer intieme setting.

Wij zetten ons graag in voor culturele en creatieve initiatieven. De evenementen die plaatsvinden in de Ruïnekerk vindt u in de agenda.

Heeft u zelf een programma of repertoire dat u in de Ruïnekerk ten uitvoering wilt brengen? Bent u geïnteresseerd in een samenwerking of op zoek naar onze culturele tarieven? Neem dan contact met Susanne Ooms, (06) 27 56 11 16 of info@ruinekerk.nl zij bespreekt graag met u de mogelijkheden.

Tarieven & voorwaarden Contact

Comments are closed.