Muziek in de Ruïnekerk

Kamermuziek... Wat een heerlijk woord eigenlijk. Het heeft iets warms; intiems. Het bestuur van Stichting Kamermuziek geeft op zes zondagmiddag (van eind september t/m april) een feestje in de Ruïnekerk. In de herfst en vroege lente een concert met nog wat daglicht, in de winter in de schemering met kaarsen aan. De muziek laat ons reizen door eeuwen met allerlei instrumentarium waaronder de stem. Er klinkt ook heel nieuw werk.

Kom luisteren, kom kijken naar de kamermuziek, vertolkt door de helden en heldinnen uit de rijke Nederlandse ensemblecultuur. Het programma vindt u op de agenda van de website van de Ruïnekerk.

Duinstreek Muziekfestival
Naast deze zes abonnementsconcerten vindt het jaarlijkse Duinstreek Kamermuziekfestival plaats. Dit festival speelt zich niet alleen af in de Ruïnekerk, er zijn ook concerten in Heiloo, Egmond aan de Hoef en Castricum.

Het bestuur van de Stichting Muziek in de Ruïnekerk bestaat uit de volgende leden:
Ed Bausch, Kees van der Hoek en Nienke Oostveen