Rotary Kerstmarkt

Muziek, theater, glühwein en vele kramen met kwalitatief mooie spullen zorgen voor een sfeervolle kerstmarkt in Bergen. Lekker zorgeloos rondslenteren op het terrein van de Ruïnekerk en betoverd raken door de kerstklanken en verleidelijke geuren van glühwein, oliebollen en poffertjes. De met liefde en zorg opgebouwde kramen tonen een schat aan kerstgeschenken, decoraties en lekkernijen. Ook in de Ruïnekerk vinden activiteiten plaats.

Rotary Club Bergen is de organisator van de kerstmarkt. Zij is een serviceclub en de leden ondersteunen op verschillende wijzen hun medemensen. Dit alles zonder onderscheid van ras, geloof of politieke overtuiging. De opbrengst van de kerstmarkt gaat elk jaar naar diverse goede doelen.