Rouwen

Afscheid nemen. Voor velen een van de moeilijkste en belangrijkste momenten in het leven. Afscheid nemen is persoonlijk. Wensen van de overledene en naasten staan voorop. Uw uitvaartverzorger stelt alles in het werk om aan deze wensen te  voldoen. Zo ook het team van de Ruïnekerk.

Rouwlocatie voor iedereen
De Ruïnekerk heeft naast historische evenementenlocatie een religieuze functie. Iedere zondagochtend is er een kerkdienst van de Protestantse Gemeente (PGB). Dat betekent echter niet dat u lid dient te zijn van de PGB om afscheid te nemen. Wij helpen u graag bij het creëren van een liefdevolle, waardevolle herinnering

De Ruïnekerk biedt plaats aan 200 personen (incl. het balkon). Wilt u na afloop van de afscheidsceremonie met uw naasten samenkomen? Dan bieden wij u die gelegenheid uiteraard graag. Meer mogelijkheden omtrent de mogelijkheden bespreken we graag met u of uw uitvaartverzorger. Afhankelijk van uw wensen en de groepsgrootte kan catering in de Ruïnekerk worden verzorgd of in een van de omliggende horecagelegenheden.

De Ruïnekerk is gelegen in het hart van Bergen waar meerdere (betaalde) parkeergelegenheden zijn. Wij adviseren u hierin graag.

Tarieven & voorwaarden Contact

Comments are closed.