Trouwen in de Ruïnekerk

Voor de viering van de mooiste dag van uw leven hoort een van de mooiste locaties. De Ruïnekerk staat garant voor een unieke setting en persoonlijke service. Bruidsparen uit de wijde omtrek hebben ons hun speciale dag toevertrouwd; al dan niet in samenwerking met een weddingplanner of met het team van de Ruïnekerk.

Trouwlocatie voor iedereen
De Ruïnekerk heeft naast historische evenementenlocatie nog een religieuze functie heeft. Iedere zondagochtend is er een kerkdienst van de Protestantse Gemeente (PGB). Dat betekent echter niet dat u lid dient te zijn van de PGB om uw huwelijk in de Ruïnekerk te voltrekken. De deuren van de Ruïnekerk staan voor alle bruidsparen open!

Voor uw huwelijksceremonie biedt de Ruïnekerk plaats aan 200 personen (incl. het balkon). Wilt u samen met uw gasten toasten op uw huwelijk of de bruidstaart aansnijden? Dan kan dat uiteraard. Meer mogelijkheden omtrent cateringopties bespreken we graag met u. Afhankelijk van uw wensen en de groepsgrootte kan catering in de Ruïnekerk worden verzorgd of in een van de omliggende horecagelegenheden.

De Ruïnekerk is gelegen in het hart van Bergen waar meerdere (betaalde) parkeergelegenheden zijn. Wij adviseren u hierin graag.

Tarieven & voorwaarden Contact

Comments are closed.