Ja, Ik word graag Vriend

Met een jaarlijkse donatie van (minimaal) € 25,- bent u (particulier of bedrijf) Vriend van de Stichting Vrienden van de Ruïnekerk en draagt u bij tot de instandhouding van dit prachtige culturele erfgoed. Meld u nu aan d.m.v. onderstaand formulier.

U helpt de Ruïnekerk:
- in stand te houden
- te restaureren
- te verfraaien
- multifunctioneel te maken
- technisch aan de hedendaagse norm aan te passen

U ontvangt:
- dank voor uw betrokkenheid bij dit prachtige stukje Bergen
- twee digitale nieuwsbrieven per jaar
- één Vriendendag of -avond per jaar
- kortingsaanbiedingen voor activiteiten

Wilt u eenmalig een donatie doen? Dat kan natuurlijk ook! Maak uw donatie over onder vermelding van ‘eenmalige donatie’ met uw naam en adres erbij, ten name van de Stichting Vrienden van de Ruïnekerk, bankrekeningnummer NL02ABNA0437040232.

Bedrijfsnaam
Naam *
Voorletter(s) *
Aanhef *
Adres *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoonnummer *
Bankrekeningnummer *
Bedrag *
Velden met een * zijn verplicht.
U machtigt hierbij de Stichting Vrienden van de Ruïnekerk te Bergen tot wederopzegging tot een jaarlijkse incassobijdrage van het door u ingevulde bedrag. Het bedrag wordt afgeschreven van de hierboven ingevulde op naam gestelde rekening. Wij maken u er op attent dat u de mogelijkheid heeft de incasso binnen 30 dagen na afschrijving te herroepen volgens de gebruikelijke bancaire procedures. Wanneer u de incasso wenst stop te zetten kunt u hiervoor een mailtje richten aan de penningmeester met vermelding van uw naam en uw rekeningnummer.