Zakelijke bijeenkomst

Bent u op zoek naar een inspirerende locatie voor een vergadering, brainstormsessie of teambuildingevenement? Dan kan de Ruïnekerk zomaar uw ideale locatie zijn! Vraagt u hiervoor vrijblijvend naar de mogelijkheden en tarieven.

De Ruïnekerk biedt een unieke ambiance voor een zakelijke bijeenkomst in een kleinere of grotere setting. De Ruïnekerkzaal biedt aan maximaal 200 personen een zitplaats, e.e.a. afhankelijk van de gewenste opstelling.

Wilt u slechts een gedeelte Ruïnekerkzaal gebruiken dan is de ruimte onder het balkon bijzonder geschikt voor een vergadertafel voor 22 personen.

De Ruïnekerk beschikt ook over een kleinere, afgesloten zaal waar u met een groep tot 24 personen ongestoord bijeen kunt komen.

In alle ruimtes zijn faciliteiten als wifi, beamer, tv, beeldscherm en microfoon beschikbaar. De volledige opties, capaciteiten, tarieven en voorwaarden vindt u hier.

Extra services als koffie, thee, lunch, diner en borrel kunnen wij voor u verzorgen. Afhankelijk van uw wensen en de groepsgrootte kunt u dit in de Ruïnekerk of een van de omliggende horecagelegenheden gebruiken.

De Ruïnekerk is gelegen in het hart van Bergen waar meerdere (betaalde) parkeergelegenheden zijn. Wij adviseren u hierin graag.

Tarieven & voorwaarden Contact

Comments are closed.